Miralay Halit Akmansü İlkokulu

Telefon : 0 (276) 223 71 75
WEB https://usakmiralayhalitakmansuilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Dikilitaş Mahallesi 1. Aktaş Sokak No 15 UŞAK
VİZYON : Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen, ideal gençlerin yetiştiği; bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında, hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı, dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan, köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile çevrede, bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır.
MİSYON : Biz tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlayarak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin birer ferdi olarak yetişmelerine imkan tanımak, çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak, dolayısı ile devletimize milletimize hizmet etmek için varız.
BAŞARILAR :

Servis : Yok